Hyfoama


هایفوما

هایفوما ، پروتئین هیدرولیز شده با منشاء پروتئین شیر یا سویا می باشد.این محصول میتواند به عنوان جایگزین بخشی از آلبومین تخم مرغ ،جهت بهبود خواص عملکردی آن و یا به صورت کامل در فرمولاسیون محصول با حذف آلبومین استفاده شود.


موارد استفاده از هایفوما

از هایفوما در مواردی که فاکتور هوادهی حائز اهمیت می باشد استفاده میشود.محصولاتی مانند:ر انواع فیلینگ ها در محصولات شیرینی و شکلات،بستنی های زمستانی،انواع حلوا ارده ای،انواع گز،مارشمالو و . . .


مزایا

💎افزایش حجم
💎بهبود هوادهی
💎بهبود بافت
💎بهبود ویژگی های ظاهری
💎بهبود آزاد سازی طعم

One Comment on “Hyfoama”

  1. بنده از این محصول در گز استفاده کردم بسیار عالی هست البته با الببومین مخلوط میکنم.حجم موندگاره خوبی میگیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *