گلیسیرین

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک ترکیب ارگانیک است که به طور رسمی به عنوان گلیسرول شناخته می شود. منابع تولید آن عبارتند از : روغن حیوانی و روغن گیاهی.

گلیسیرین مایع روشن و بدون بو در دمای اتاق است و دارای کمی طعم شیرین است. ماده رایج در بسیاری از داروها است.
مقدار کمی از گلیسیرین احتمالا باعث عوارض جانبی در بدن نمی شود. هرچند که به عنوان یک الکل قند طبقه بندی می شود و به نوبه ی خود می تواند اثرات اسهال آور را در مقادیر زیاد مصرف ایجاد کند. بنابراین، اگر شما مقدار زیادی از آن را بخورید، ممکن است مبتلا به اسهال، ادرار بیش از حد و کم آبی بدن گردید .به عنوان یک افزوده غذایی گلیسرول با شماره E422 نام گذاری شده است

کاربرد گلیسیرین چیست ؟

یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ و شیرین و شفاف می باشد که در آب با هر نسبتی قابل حل شدن می‌باشد .
ترکیبی است که می تواند از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی ساخته شود یا از الکل پروپیلن سنتز شود. نتیجه یک محصول مبتنی بر الکل است که جزء اصلی و پای ثابت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی مانند نرم کننده ها و مرطوب کننده ها ، دهان شویه ها و لوسیون ها استفاده می شود.
این ماده شیمیایی رطوبت سطح پوست را حفظ میکند و اکثر مردم به آن حساس نیستند و پوستشان تحریک نمیشود و به پوست یک ظاهر سالم و ظاهری شفاف میدهد .
همچنین در صنایع غذایی به عنوان یک روان کننده (عامل مرطوب کننده)، حجم دهنده ، حلال یا شیرین کننده برای محصولات لبنی، کالاهای کنسرو شده ، کیک و شیرینی ، میوه های فرآوری شده ، مربا، کره های انرژی و سایر مواد غذایی اضافه شود.
گلیسیرین یک مولکول بسیار متنوع است که در شکل های تصفیه شده و خام موجود است.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد را کاهش داده و ویسکوزیته را در انواع مختلف فرمولاسیون های صنعتی افزایش دهد.
پلی گلیسرول ها دارای قابلیت هیدروکسیل بالاتری نسبت به گلیسیرین می باشند. این قابلیت را می توان در توسعه مشتقات استرهای جدید استفاده کرد یا جایگزین پلی اتیل های با هزینه بالاتر کرد .
در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده میکردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده میشود . گلیسرول توسط انجمن رژیم آمریکا مانند یک کربوهیدرات طبقه‌بندی شده است. مؤسسه دارو و غذا آمریکا طراحی کربوهیدرات شامل تمام مواد تغذیه دارای کالری بدون پروتیین و چربی می‌شود. گلیسرول یک تراکم کالری مشابه به شکر دارد اما یک گلیسمیک پایین‌تر و سوخت و ساز متفاوت درون بدن دارد بنابراین برخی مختصات تغذیه‌ای گلیسرول را به عنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم‌های کربوهیدرات پایین می‌پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *