کاربرد مونو دی گلیسیرید در نان و محصولات پخت

کاربرد مونو دی گلیسیرید در نان و محصولات پخت

مونو دی گلیسیرید از اسیدهای چرب بوده و یک افزودنی غذایی می باشد که به عنوان امولسیفایر استفاده می شود.

این چربی مصنوعی از گلیسرول و اسیدهای چرب طبیعی با منشا گیاهی و یا حیوانی تولید می شود. مونو و دی گلیسیرید به طور کلی مخلوطی از چند محصول و ترکیب آن ها بوده که شبیه به چربی طبیعی که زنجیره های کربن آن به صورت منظم شکسته شده اند، است.

مونو و دی گلیسیرید به طور عمده از روغن های گیاهی تولید می شود، با این وجود در برخی مواقع از چربی های حیوانی استفاده می شود و نمی توان به طور کامل از فرمولاسیون محصولات حذف شوند. اسیدهای چرب با هر منشا تولیدی که باشند خواص شیمیایی یکسان دارند. با این حال، گیاهخواران، به دلیل عدم تمایل به مصرف هر گونه محصولات حیوانی، ممکن است از محصولاتی که شامل مونودی گلیسیرید هستند و منبع تولیدشان مشخص نیست استفاده نکنند.

کاربرد کلی مونو دی گلیسیرید ها :
– کاهش چربی

– بهبود کیفیت محصول

– افزایش ماندگاری محصولات

کاربرد مونو دی گلیسیرید در پنیر پروسس شده و پیتزا :
– بهبود رفتار ذوبی پنیر

– کنترل بافت پنیر و پخش شدن یکنواخت چربی در سطح پنیر

– بالا بردن ماندگاری پنیر به دلیل باند کردن رطوبت پنیر

– بهبود پلاستیسیته پنیر

دارای HLB پایین است درنتیجه مناسب برای امولسیون های آب/روغن(W/O)می باشد.

این امولسیفایر در نان، روغنها و مارگارین، لبنیات، شیرینی و شکلات استفاده می شود.

کاربر مونو دی گلیسیرید دربستنی :
– افزایش هوادهی بستنی

– بافت مناسب بستنی

– یکی از اجزای استبلایزر بستنی

کاربرد مونو دی گلیسیرید در انواع خامه صبحانه و خامه قنادی :
– افزایش هوادهی خامه قنادی

– پایداری کف خامه

– جلوگیری از دو فاز شدن خامه

کاربرد مونو دی گلیسیرید در حلواشکری و محصولات مشابه :
– جلوگیری از دو فاز شدن محصول

کاربرد مونو دی گلیسرید در آدامس :
– بهبود نرمی و خواص جویدن آن

کاربرد مونو دی گلیسیرید در کیک :
– بهبود کیفیت کیک اسفنجی

– بهبود کیفیت پوسته کیک

– افزایش حجم کیک

کاربرد مونو دی گلیسیرید در ترتیلا ، سریالهای صبحانه :
-فرایند تولید راحتتر و بهبود کیفیت

کاربرد مونو دی گلیسیرید درپاستا و ماکارونی :
-کاهش چسبندگی خمیر

کاربرد مونو دی گلیسیرید در نان و محصولات پخت :
– کاهش چربی

– نرمی بافت نان

– افزایش ماندگاری نان و تعویق رتروگراداسیون (بیاتی ) نان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *